Slide background
Slide background
Slide background

Detachering administratief / financieel personeel

De omgeving van werken verandert continu. Organisaties die telkens hun eigen positie willen verbeteren. Wie de juiste kennis op het juiste moment aantrekt en deze kennis vasthoudt, bouwt een voorsprong op. Confina heeft professionals in huis die daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren: Wij helpen mensen en organisaties om hun mogelijkheden optimaal te benutten.

confina_17_kleinZo bieden wij ondersteuning aan op het gebied van Management, HRM, Personeels-/Salarisadministratie en Financiële administratie. De werkzaamheden kunnen uiteenlopen van het archiveren van stukken, beantwoording van correspondentie, inboeken facturen, verwerken van personeels-/salarismutaties, controllerswerkzaamheden tot advisering op managementniveau. Projecten worden geleid volgens gecertificeerde Prince2 methodiek en tools.

Bovendien is er uitgebreide kennis aanwezig van gerelateerde software producten, zoals RAET (Youforce), Exact, iMUIS, Timetell, Blue10 etc.

Ondersteuning via detachering kan plaatsvinden door het invullen van:

  • Tijdelijke projectwerkzaamheden;
  • Projectmanagement;
  • Algemeen management
  • Tijdelijke vervanging wegens ziekte en verlof
  • Tijdelijk invullen van een vacature
  • Complexere vraagstukken waarbij extra expertise noodzakelijk is;
  • Optimaliseren van uw organisatie en processen.

 
Confina hanteert verschillende gunstige uurtarieven gebaseerd op de aard van de te vervullen werkzaamheden. Zie ook het tabblad Interim/Consultancy voor meer details van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van detachering door Confina? Neem direct contact op!

Indien u ondersteuning nodig heeft, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Confina door te bellen met 0512-380709 of neem contact op via onderstaand contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Clienten login

Terminal-server / iMUIS Login Blue10

Login Youforce (RAET)

Manager / Medewerker HR Professional