Slide background
Slide background
Slide background

A-Matrix Saas augustus 2017Confina verzorgt uw salarisadministratie in de non-profit sector

Confina voert voor diverse organisaties in de non-profit sector de personeel-/salarisadministratie uit. Hierbij wordt primair gebruik gemaakt van de salarissoftware en aanvullende HRM producten van RAET (Youforce). Confina is een no-nonsense administratiekantoor dat binnen de gestelde mogelijkheden van de gebruikte software maatwerk probeert te leveren aan u als klant. Confina houdt van korte en heldere lijnen, zowel intern als extern. De flexibele dienstverlening van Confina werkt met overzichtelijke modules. U bepaalt zelf welke aanvullende modules u nodig heeft voor uw salarisadministratie, uiteraard adviseren wij u over de praktische (on)mogelijkheden. Deze modules kunnen naar behoefte worden uitgebreid en toegevoegd. Door u door Confina te laten adviseren verkrijgt u een pakket op maat. Zo betaalt u voor datgene wat u ook echt gebruikt!

Confina en RAET (Youforce)

Confina werkt standaard met de salarissoftware van RAET omdat deze kwaliteit en toekomstgerichtheid biedt. Dat is waar Confina met haar dienstverlening garant voor staat. De software van Raet bevat de modernste technologie.Salarisadministratie bij Confina Het systeem is web-based (en geschikt voor tablet en telefoon), dus organisaties kunnen overal en altijd bij hun personeels- en salarisadministratie. De personeels- en salarismutaties kunnen via de web portal RAET HR Selfservice via digitale formulieren ingevuld worden. Confina controleert en verwerkt deze gegevens rechtstreeks in het basissysteem RAET HR Core. Confina heeft jarenlange expertise in de wereld van de salarisadministratie. Elke salarisstrook wordt dan ook met de hoogst mogelijke kwaliteit digitaal en/of fysiek aan de medewerker verstrekt. Daarnaast biedt RAET HR-modules, zoals Verzuim Manager, Werving & Selectie, Medewerkerontwikkeling, Digitaal Personeelsdossier (PDOL), etc.

De apparatuur waarmee u werkt dient voldoen aan de eisen die worden gesteld in de z.g.n. Saas A-Matrix

Meer informatie over salarisadminstratie, verzorgd door Confina?

Indien u interesse heeft in onze dienstverlening en/of financiële software neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Confina door te bellen met 0512-380709 of te mailen naar info@confina.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Clienten login

Terminal-server / iMUIS Login Blue10

Login Youforce (RAET)

Manager / Medewerker HR Professional